Over ons

pand_2Autobedrijf van Meegdenburg is een jong & dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in de in- en verkoop van personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Bij ons vindt u alle merken gebruikte auto’s van het goedkopere (budget) tot dealer onderhouden en jong gebruikte dealer occasions.

Onze voorraad is kritisch geselecteerd, en met zorg ingekocht. Vrijwel alle occasions zijn voorzien van een sluitende onderhoudshistorie en een Nationale Auto Pas certificaat (NAP). Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw nieuwe auto rijklaar af te leveren met een nieuwe APK-keuring.

Gedegen aankoopadvies, goede service en persoonlijk één op één contact zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Ook voor leasing of financiering van uw nieuwe auto kunt u bij ons terecht. U kunt bij de aankoop zelf kiezen hoe U de auto afgeleverd wilt hebben. Autobedrijf van Meegdenburg biedt u hierin verschillende mogelijkheden.

Bent u enthousiast geworden en wilt u een keer een bezoek brengen aan ons bedrijf dan bent u van harte welkom op werkdagen van 09:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. Er is altijd een verkoper aanwezig om u advies te geven bij de aankoop van uw nieuwe auto. Een bezichtig buiten onze vaste openingstijden is mogelijk op afspraak.

U vind uw nieuwe occasion op de Elsterstraatweg 28-A in Elst (Utrecht).

 

Met vriendelijke groet,
Marco van Meegdenburg